Čo nám vyrástlo na Liptove?

Toto nie je príbeh o človeku, ale o ľuďoch a o obchode Adamsport, ktorý začínal ako malá “všešportová” predajňa v Ružomberku s postupnými plánmi a cieľmi uspokojiť  potreby a poskytnúť služby pre športových, turistických nadšencov a športovcov v regióne i širšom okolí.

Kvalitný tovar za prijateľné ceny

Outdoor shop AdamSport sa zaradil medzi významné outdoor predajne na Slovensku a stal sa veľmi populárnym a obľúbeným aj vďaka svojmu e-shopu adamsport.skOkolitá príroda dolného Liptova z neho robí atraktívne miesto na turistiku, outdoorové aktivity, oddych a relax. Uspokojenie potrieb potencionálnych zákazníkov im ponúkla outdoor predajňa Adam Sport v nových priestoroch na ulici Karola Salvu 9 kam sa presťahovali v roku 2011. Vďaka appke GBV je predajňu stále otvorená! Neveríš, klikaj a poprechádzaj sa -> virtuálna prehliadka predajne.

13241408_1013892832027022_7637327335587780831_n

“Náš prvotný cieľ je pomôcť zákazníkom. Doslovne, so zreteľom na aktuálnu osobitnú potrebu a podľa zamerania každého jednotlivého zákazníka, ktorý príde do nášho basecampu v Ružomberku, alebo prostredníctvom nákupu cez internetový obchod adamsport.sk” hovorí majiteľ a zakladateľ Patrik Ľupták, o tom, ako sa v Adamsport-e pracuje. Spolu budeme pre teba hľadať najlepšie riešenie, aby sme ti poradili čo najlepšie pri hľadaní prostriedkov k dosiahnutiu tvojich cieľov. Aktívne športujeme a predávaný tovar si sami často krát otestujeme osobne, alebo sprostredkovane, cez spriaznených profesionálnych záchranárov, športovcov a odborníkov.

Hlavným cieľom je dlhodobá spokojnosť zákazníka a vysoká úžitková hodnota zakúpeného produktu. Dôkazom je množstvo akcií, aktuálne zľavy a cenové zvýhodnenia pre verných zákazníkov. Pre názornú ukážku a obrazovú predstavivosť si môžete pozrieť videorecenzie na Youtube kanáli Adam Sport, alebo outdoor blogu www.kopce.sk

Sme iní ako ostatní! 

Dôkazom je aj ponuka, ktorá sa neodmieta – Ak nájdeš nižšiu cenu u konkurenčného predajcu, radi ti ponúkneme aktuálne nižšiu cenu na trhu. 

V kamennej predajni Adam Sport Ružomberok, môžete nakúpiť výhodnejšie, ak ste držiteľom karty alebo preukazu organizácie, s ktorou spolupracujeme. Členovia KST, James, HZS, UIAGM a Alpenverein majú automaticky 10% zľavu. 

adam1

Ak si nie ste istí, ale chcete si tovar pred kúpou sami vyskúšať v praxi, nie je problém. Požičovňa so širokým sortimentom horolezeckej, ferratovej, či skialpovej výstroje je tu pre vás. Stačí kliknúť a vybrať si, čo k svojim dobrodružstvám potrebujete -> všetko čo potrebuješ, požičaj si u nás!

Nie sme najlepší, ale široko-ďaleko nenájdete lepších…

Tak toto je v skratke príbeh a ponuka outdoorového obchodu Adamsport z Ružomberka, ktorý vyššie napísaným ani zďaleka nekončí. Čo sme nespomenuli a oplatí dať do vašej pozornosti? Klikajte na www.adamsport.eu, dozviete sa oveľa viac. Napríklad aj to, že Adamsport je organizátorom dvoch top akcií – letnej Výstavy stanov, ktorá nás čaká už o mesiac a zimného Skialp test day

vystava-stanov-billboard-navrh-page-001-e1461833135447

Nepremeškajte už žiadnu akciu v AdamSporte!

Ak sa vám páčilo, čo ste si prečítali a nechcete si nechať ujsť informácie o pripravovaných akciách, či novinkách zo sveta outdooru, stačí kliknúť na www.adamsport.eu/aktuality/ a stať sa odoberateľom noviniek. Okrem čerstvých informácií získate aj OKAMŽITÚ 10% ZĽAVU na celý, aj zľavnený, sortiment!!!


Oveľa viac nájdete na novom webe www.adamsport.eu