Dovidenia rok 2011…

Všetci rekapitulujú, my nebudeme iní. Končí sa rok 2011 a preto sa retrospektívne obzrime cez plece. Čo pre nás tento rok znamenal, čo sme dosiahli a čo nás v nasledujúcom období čaká?

Rok 2011 by sa dal inak označiť aj ako rok zrodu. V mesiaci bláznov, v apríli, konkrétne štrnásteho, sa narodil tento web a my všetci sme „ožili“ spolu s ním.

Z mojej vášne a záľuby v outdoorových filmoch sa stala vec, ktorá denne teší stovky vás – návštevníkov a ja sa teším spolu s vami. Teším sa, že nedovolíte aby filmy, na ktorých ich autori pracujú niekedy aj mesiace, zapadli prachom zabudnutia po jednej festivalovej sezóne. Teším sa, že dávate šancu aj mladým začínajúcim filmárom a že dokážete oceniť kvalitu od profesionálov. Teším sa, že z filmov, videí a článkov, často beriete inšpiráciu a že vám snáď spríjemňujú chvíle.

Niečo na pozeranie

Keď sme pri filmoch, tieto sú a vždy zostanú hlavnou obsahovou náplňou, veď ako inak, na webe s takým menomJ Do dnešného dňa sme medzi ľudí vypustili 78 filmov, pričom viac ako polovica je označená ako „filmy ktorým rozumieme“ –  sú zo slovenskej, alebo českej produkcie.

V tomto trende chceme aj naďalej pokračovať, na budúci rok máme pripravených niekoľko naozajstných skvostov, ktoré neuvidíte nikde inde, iba u nás.

Tak isto mi nedá nespomenúť prvú lastovičku, film Birthright, ktorý sa stal historicky prvým filmom nami otitulkovaným. Aj tento trend by sa patrilo rozšíriť a snáď sa to, aj vďaka vašej pomoci, podarí.

Niečo na čítanie

Nechcem aby boli OutdoorFilmy.sk iba video portál, chcem aby boli niečo viac a preto sa snažíme pripravovať zaujímavé články na témy úzko spojené so svetom, ktorý máme tak radi.

Niečo naviac

Rok 2012 by mal za predpokladu, že nenastane koniec sveta, priniesť množstvo noviniek a zmien. Prvú čakajte už začiatkom januára – bude to mierna úprava dizajnu webu + nové sekcie a funkcie, ktoré vám dúfam ešte viac spríjemnia pobyt u nás.

Horúcou novinkou bude aj séria workshopov, ktoré pripravíme v spolupráci s tými najlepšími vo svojich odboroch. Nechcem prezradiť všetko, ale môžete sa tešiť na MTB, splav riek, horolezectvo a veľa iných outdoorových aktivít.

Máte dobrý nápad alebo tip ako portál vylepšiť?

Náš portál sa snažíme neustále zdokonaľovať a preto si radi vypočujeme i vaše názory. Pokiaľ máte dobrý nápad, alebo návrh ako tento portál vylepšiť, neváhajte a napíšte nám. Budeme sa tešiť na vaše návrhy a prípadnú spoluprácu.

 

Na záver by som vám chcel popriať všetko dobré v nadchádzajúcom roku 2012, veľa pozitívnych zážitkov a zostaňte silní a hlavne zostaňte s nami. See ya v roku 2012.