Najlepšie snowboard a freeski filmy – nalaď sa na správnu vlnu

Než vezmeš lyže alebo oprášiš dosku a vydáš sa na najbližšiu zjazdovku alebo niekam na poriadny freeride na hory , inšpiruj sa našim výberom videí. Toto obdobie prináša okrem darčekov aj kopu filmových premiér a ty si tak môžeš pozrieť tie najlepšie pecky, či kopec starších ale stále top adrenalínových zimných snímkov online a hlavne zadarmo, kedykoľvek a kdekoľvek.

28 WINTERS

/celý film sleduj tu/

Zima je viac než len chlad, krátke a ponuré dni a potom je tu skupina ľudí, ktorí žijú len pre zimu a možnosti, ktoréposkytuje, aby si užili poriadny kopec zábavy. To najlepšie za 28 rokov snowboardingu od Nitro Snowboards v jednom videu. 

FULL MOON 

/celý film sleduj tu/

Šialená nálož ženského snowboardingu. Aj tak sa dá jednoducho opísať podstata tohto parádneho kúsku. Pokiaľ hľadáš fresh pohľad na najpopulárnejší extrémny šport sveta, si tu správne. Sedem najlepších snowboardistiek na svete spája svoje sily, aby preskúmali nádhernú Britskú Kolumbiu v Kanade. 

LA LISTE

/celý film sleduj tu/

Jérémie Heitz je všeobecne považovaný za najrýchlejšieho lyžiara vo svete freeridingu. A presne to má dokázať aj jeho projekt La Liste, ktorý popiera všetko možné aj nemožné.

METHOD MOVIE + METHOD MOVIE 2

/celý film sleduj tu/ + /dvojku si pozri tu/

Pokiaľ hľadáš poriadny shred a brúsenie železa, potom by si si rozhodne mal pozrieť tento urban skvost.

method-movie-2

SNOWMADS

/celý film sleduj tu/

Fabian Lentsch a jeho crew objavujú blízky východ. Takéto momenty prináša jedine poriadny road trip.

snowmads

BETWEEN

/celý film sleduj tu/

Filmárka Sandra Lahnsteiner sa rozhodla uskutočniť svoj sen a nakrútila výnimočný film, ktorý spája profesionálne lyžiarky a surferky, jazdiace na tej najvyššej úrovni.

PASSENGER

/celý film sleduj tu/

Povinná jazda pre každého freeskiera… Passenger je vyvrcholenie umenia partičky Legs of Steel, ktorá už toho preskákala naozaj dosť. Toto chceš!

PERCEPTIONS

/celý film sleduj tu/

Snowboardisti na cestách po svete počas ich nekonečného hľadania najlepšieho snehu. Trochu klišé, ale môže to vôbec niekedy omrzieť?

KASHMIR CALLING

/celý film sleduj tu/

Freeride v Himalájach? Čo viac si priať. Profi snowboardisti vzali fotografa, kameramanskú crew a vyrazili na heli trip svojho života

snowboarder-elias-

DAYS OF MY YOUTH /2014/

/celý film sleduj tu/

Veľká lyžiarska pecka, ktorá nám chce ukázať, ako sme sa na kopcoch zabávali, keď sme ešte boli deti. A takisto pripomína, že by sme nikdy ani vyrásť nemuseli.

VALHALLA /2013/

/celý film sleduj tu/

Ak by si rád skúsil film, ktorý presahuje svoj žáner, potom si na správnej adrese. Valhalla je o úteku človeka do severských lesov, kde hľadá uspokojenie, porozumenie a lásku v tom najhlbšom snehu na svete. Viete si predstaviť zjazd v nádhernoom prašane na sebe mať iba lavínový vyhľadávač? Hrdinovia filmu sa takto obliekli a nezabudli si pribaliť aj úsmev na tvári, ktorý u vás tento film tiež vyvolá. 

INTO THE MIND /2013/

/celý film sleduj tu/

Toto je príbeh o stále rastúcej výzve. O odvahe riskovať, o vytrvalosti a úsilí k dosiahnutiu svojich cieľov. To všetko nie sú len fyzické výkony, ale i stav mysle, ktorý je nezanedbateľnou časťou nášho výkonu.

Jednoznačne najočakávanejší film roku 2013, plný výborného jazdenia, skvelých efektov a parádnych nápadov, ako napríklad prirovnať snowboarding k surfovaniu. Toto určite stojí za tvoj čas.

THE ART OF FLIGHT /2011/

/celý film sleduj tu/

Je vôbec treba niečo k tomuto filmu napísať? Aj po vypustení upgradovaného The Fourth Phase, mnohí stále považujú The Art of Flight za najlepší film všetkých čias.

Počas dvojročného natáčania snowboardisti ako  Travis Rice, Nicolas Müller alebo Jeremy Jones objavovali zabudnuté končiny vysokých hôr, aby tu redefinovali možnosti snowboardingu. 

The-Art-Of-Flight

ALL.I.CAN /2011/

/celý film sleduj tu/

Maroko  Aljaška  Kanada  Čile… Vizuálne ohromujúce dielo kinematografie, ktoré zachytáva vášeň pre lyžovanie a objavovanie nádherných nepoznaných miest v horách po celom svete. I keď je film už staršieho dáta, konkrétne z roku 2011, kto rád objavuje exotické miesta pre skialpinizmus, freeride a ďalšie aktivity, sa v tomto filme určite nájde.