Chcete sa naučiť snowboardovať ako jeden z najlepších freeridových snowboardistov na svete?

Máte radi snowboarding vo voľnom teréne? Doska je váš život? Chcete sa naučiť jazdiť ako jeden z najlepších snowboardistov na svete Xavier de le Rue? Tak čítajte ďalej.

sd05_15_diy_xavier_backside_verbier

Ako už bolo spomenuté, Xavier De Le Rue je jeden z najlepších freeridových snowboardistov. Počas posledných 22 rokov sa so svojím snowboardom úspešne zúčastnil rôznych súťaží. Neskôr ukazoval svoje majstrovstvo prostredníctvom zaujímavých filmových projektov /napr. Into the Mind/. Teraz má pocit, že je konečne čas odovzdať niektoré zo svojich poznatkov a skúseností a inšpirovať ostatných, aby vyrazili do hôr a posunuli svoje hranice. To je dôvod, prečo pripravil sériu videí s názvom How To Xv, aby vám všetkým odovzdal svoje triky a tipy. Každú stredu vám Xavier na svojom YouTube kanáli prezradí to najpodstatnejšie z tém ako bezpečný freeride v horách, kempovanie v zime na snehu, výstupy strmým terénom a iné zaujímavé veci 

TERO_REPO_XAVIER_DLR-01

Xavier o sérii povedal: “Chcem, aby táto séria otvorila ľuďom dvere, poskytla im potrebné tipy a triky, pomohla im vydať sa do miest, kam si doteraz netrúfli, posunúť na ďalšiu úroveň, ale aby boli po celý čas na snehu v bezpečí.”

Ako dropnúť zo skaly?

Chcete vedieť ako to spraviť štýlovo a bezpečne? Sledujte prvú čast, v ktorej Xavier prezradí tipy a triky, ktoré mu pomohli a dúfajme, že vám budú užitočné.

Chceli by ste začať alebo sa zlepšiť na splitboarde? Všetko podstatné hľadajte vo videu…

Ako čo najlepšie a najrýchlejšie svišťať dole, čomu sa naopak vyhnúť? 

Takže choďte von a bavte sa, užívajte si, začnite radšej malými skokmi, skáčte veľa ale hlavne bezpečne. Ďalšie cenné rady od majstra sledujte v zaujímavých videá každú stredu na Xavierovom  YouTube kanáli