Práca snov 2

Aj vy ste sa pri čítaní cestopisov, alebo pozeraní cestovateľských fotografií a pristihli nad myšlienkou – aké by to asi bolo pracovať ako profesionálny cestovateľ a fotograf? Odpoveď na túto otázku vám ponúka súťaž vyhlásená spoločnosťou Fujifilm.

O čo ide?

Spoločnosť Fujifilm hľadá víťaza druhého ročníka súťaže „Práca snov“, ktorému uhradí všetky náklady mesiac trvajúcej cesty po svete a k tomu pridá honorár vo výške 5000 € !!!

Pre účasť v súťaži je potrebné zaregistrovať sa do 29.januára 2012 na webe MyfinePix a nahrať fotografiu v sekcii súťaže „Hľadáme fotocestovateľa 2“.

Ďalšie úlohy v rámci výberu víťaza sa budú týkať fotografovania a cestovania a budú publikované v sekcii „Novinky“ na už vyššie uvedenom webe v dňoch: 1.2.2012, 1.3.2012, 21.3.201218.4.2012

Ten kto splní všetky úlohy, má veľkú šancu dostať sa do užšieho 10.členného finále, ktoré prebehne formou niekoľko dňového stretnutia.

Cestu si naplánuješ sám…

Desať finalistov vyberie tím Fujifilm, ale celkového víťaza určí porota zložená z novinárov a fotografov.

Finále prebehne v máji 2012 a víťaz vyrazí na cestu, ktorú si sám naplánuje najneskôr v júli tohto roka. Jedinou povinnosťou fotocestovateľa bude počas svojej cesty písať blog a testovať fotoaparáty značky Fujifilm.

Kto sa môže zapojiť?

Do súťaže sa môže zapojiť každá plnoletá osoba, ktorá má trvalý pobyt na území Českej alebo Slovenskej republiky, je otvorená novým výzvam, miluje fotografovanie a cestovanie.

Neviem ako vy, ale ja sa určite zapojím aj preto, že predchádzajúca víťazka Maria Brezińská bola naozaj veľmi spokojná…