Predobjednávka kalendára OutdoorFilmy.sk 2015

Tento rok si budete môcť premiérovo objednať”luxusný” kalendár, aby ste sa počas celého roka – cítili aj v práci rovnako príjemne – ako na horách. Kalendár je naozaj inšpirovaný horami a obsahuje výber top fotiek od autorov ako je Jozef Sádecký, Ľubomír Majerský, Peter Hollý alebo Marek Loduha.

Pomerne dlho sme vyberali tlačiarsku spoločnosť, ktorá by splnila naše predstavy o kvalite tlače a použitých materiálov, samozrejme pri zachovaní dobrej ceny. Veľkosť A3, 250 gramový matný papier a bezokrajová tlač, nechá dokonale vyniknúť vybraným fotografiám.

Na čo sa teda môžete tešiť?

Fotografi združení okolo nášho webu, prispeli do kalendára svojimi najlepšími fotkami. Kompletný zoznam autorov je – Bogdan Kaleta, Jano Tekeľ, Jožo Sádecký, Juro Lukáš, Ľubo Majerský, Peter Hollý, Marek Loduha, Robo Kučák, Majo Krivošík a Peter Babirát. Titulná fotografia na coveri kalendára je od Vlada Králika a vznikla na našom úplne prvom foto workshope v Malej Fatre. Ako sám Vlado často hovorí, je to fotka, ktorá mu”zmenila život”…

 

Dodanie a cena

Kalendár si môžete objednať najneskôr do 30.11.2014, od pondelka 8.12.2014 budeme kalendáre postupne odosielať, aby ste ich mali všetci do Vianoc doma.

Cena za kalendár je 9,90 € + poštovné a balné 2,60 €. Spolu teda za jeden kus kalendára zaplatíte 12,50 €

Vyzbierané peniaze pôjdu na skvalitnenie našich workshopov, ktorých na sezónu 2015 chystáme plné priehrštie. Ďakujeme za podporu…


Predobjednávka kalendára bola ukončená.