Prečo poistenie Alpenverein?

Chystáš sa na hory? Lezenie, turistika, skialpinizmus, jazda mimo zjazdovku, ako aj iné adrenalínové športy, ktoré súvisia s pohybom po horách alebo snehu, sú športy spojené s vysokým rizikom poistnej udalosti. Pokiaľ si členom Alpenverein, chceli by sme ťa upozorniť, že 31.1.2015 končí poistná ochrana v rámci členstva uhradeného na rok 2014. Ak členom nie si, prečítaj si niečo o výhodách členstva.

Prečo sa stať členom?

Prečo poistenie Alpenverein? Lyžovanie patrí ako mnohé športy medzi voľnočasové aktivity. Každý má záľubu v niečom inom, ich spoločným menovateľom je pohyb a láska k prírode.

Horský klub Alpenverein je najväčší na svete a zjednocuje všetkých, ktorí holdujú rôznym odvetviam letných a zimných horských športov, vrátane freeride i freestyle lyžovania a snowboardingu, horského bicyklovania, kanyoningu, raftingu a samozrejme lezenia a turistiky. Svojim členom tak vytvára univerzálny background.

Členom sa môže stať ktokoľvek, stačí sa registrovať u priameho zástupcu Horského klubu Alpenverein-Edelweiss na Slovensku, napríklad na stránke www.outdoorfilmy.sk/poistenie

Významnú oblasť práce Österreichischer Alpenverein (OeAV) predstavuje udržovanie jeho viac ako 500 horských chát a starostlivosť o sieť alpských ciest. Členovia klubu majú zvýhodnené podmienky pre pobyt a nadštandardné služby v podobe prednostého ubytovania i extra zliav.

Hlavné výhody členstva

To hlavné, prečo sa stať členom Horského klubu je unikátny druh poistenia, vďaka ktorému sú členovia priam dokonale krytí v prípade nepredvídaných okolností ako sú: pátracia akcia, transport do nemocnice, pobyt v nemocnici, prevoz do vlasti, poistenia právnej zodpovednosti voči tretím osobám /ak náhodou niekomu poškodíte majetok, alebo ho neštastne zraníte/. Medzi hlavné výhody patrí:

lezenie, turistika, ako aj iné adrenalínové športy, ktoré súvisia s pohybom po pevnej zemi alebo snehu  

hradenie nákladov v prípadoch záchrannej akcie, transportu helikoptérou, repatriácie /návratu do vlasti/ zo zahraničia náklady na repatriáciu zo zahraničia  v neobmedzenej výške

• poistné krytie voči tretím osobám/stranám v Európe v prípade ujmi na zdraví, alebo poškodeniu vecí a majetku

• poistenie právnej ochrany v Európe až do 32.703 €

• poistenie zodpovednosti až do 3.000.000 €

Členstvo je platné vždy na kalendárny rok /365 dní v roku/ za bezkonkurenčnú cenu. Neveríš, presveč sa sám…