Aby Šport Nebolel

Milí športoví priatelia,

rok ubehol ako voda a pred nami je 3. ročník konferencie „Aby Šport Nebolel“, ktorý sa bude konať 9.2.2013 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Účasť a prednášku sľúbili osobnosti ako prof. MUDr. Bruno Rudinský, CSc., Ing. Vladimír Ščerbanovský, MUDr. Karel Martinek, MUDr. Siveková Danuša a ďalší odborníci….

Konferencia sa ukončí tombolou a besedou s našimi medailistkami v streľbe na LOH v Londýne 2012 – Zuzanou Štefečekovou, Dankou Bartekovou a Veronikou Vadovičovou, pričom besedu bude uvádzať a moderovať Adriana Poláková.

Čakajú Vás zaujímavé prednášky, množstvo sprievodných akcií, bohatý registračný balíček a  tombola so zaujímavými cenami. Máte sa na čo tešiť !!!

Registrácia na konferenciu je spustená a trvá do 31.1.2013, alebo pokým sa nenaplní limit. Výhodou skorého prihlásenia je nižší registračný poplatok do konca decembra a možnosť zaradenia sa viackrát do losovania. Počas prihlasovacieho obdobia bude losovanie o zaujímavé ceny, napr. prípravky zdravej, prípadne športovej výživy, voľne štartovné na rôzne športové podujatia a iné aktivity. Čím skôr sa prihlásite, tým častejšie budete zaradení do zlosovania.

Všetky aktuality a informácie nájdete na http://abysportnebolel.sk/konferencia-info/

Tešíme sa na stretnutie na konferencii.

Bergendiová Katarína

www.abysportnebolel.sk