Čo sa deje? vol.2

14.6.2011 oslavuje náš web OUTDOORFILMY.SK svoje dvojmesačné výročie. Ak by sme to zobrali z pohľadu ľudského veku, stále by toto naše „dieťa“ bolo iba v plienkach, nesebestačné a odkázané na pomoc druhých – rodičov.
Tento status platí aj pre web. Dvojmesačné fungovanie nie je žiadne super jubileum, je to ale cesta smerom vpred, cesta bližšie k Vám.

Článok „Čo sa deje“ bude každý mesiac mapovať plánované udalosti na webe OUTDOORFIMY.SK a aj tie, ktoré sa nám úspešne podarilo splniť.

„Súťaž stále beží…“

Ako prvú a o to asi najzásadnejšiu info by som chcel pripomenúť stále prebiehajúcu súťaž o 5ks tričiek s motívom nášho webu. Tá má za úlohu zmapovať Vás – návštevníkov, aby sme vedeli s kým máme tú česť a aby sa aj obsah uberal smerom, ktorý je Vám najbližší.

Súťaž nájdete TU!

Za jedenásť dní vyplnilo dotazník viac ako 200ľudí a ja dúfam, že po skončení 26.júna budeme mať minimálne 300ks vyplnených dotazníkov.
Už teraz však môžem povedať, že niektoré z Vašich návrhov na zlepšenie budú splnené.

„Fórum to celé oživí…“

Aj takto znel jeden z Vašich návrhov na zlepšenie. Fórum je v príprave a ja verím, že už v najbližších dňoch bude online. A hoci to nebude čisto naše fórum, verím, že prinesie požadovaný efekt a že náš web posunie niekam ďalej.
Viac sa dozviete už v najbližších dňoch, stačí zostať s nami.

„Viac slovenskej produkcie“

Je to zaujímavý fenomén. Takmer všetci slovenský filmári točia filmy zo zahraničných ciest, mysliac si, že čím väčšia exotika, tým je šanca na úspech filmu väčšia. Ale ako sa hovorí – nastala chyba lávky. Doterajších pár mailov od fanúšikov a aj neúplné výsledky dotazníku naznačujú niečo celkom iné – všetci chcete vidieť hlavne filmy zo Slovenska!!!
V tomto by sme Vám samozrejme radi vyhoveli, ale takýchto filmov je žalostne málo. Napriek tomu máme pripravených už niekoľko pokračovaní seriálu „Naše Slovensko“ a hoci sa nejedná o plnohodnotné filmy, dúfam, že krátke videá z rôznych častí Slovenska, dieru načas zaplátajú.

„Toto sú OUTDOORFILMY.SK“

300 Sparťanov sa postavilo proti ohromnej presile v známom Hollywoodskom filme. Takúto armádu by sme „postavili“ do boja aj my – z fanúšikov na facebooku, ktorých počet tento mesiac prekročil ono magické číslo 300. Takže si môžeme spolu z plných pľúc zakričať – TOTO SÚ OUTDOORFILMY.SK !!!