Ego HD – konkurent GoPro Hero2

Ak aj vy patríte medzi ľudí ktorým sa tieto mini kamery zdali pridrahé, máme pre vás riešenie – je ním nový model spoločnosti Liquid Image s označením Ego HD, ktorý osloví nielen svojou cenou.

Spoločnosť Liquid Image nie v oblasti malých kamier žiadny nováčikom, keďže má vo svojej ponuke aj niekoľko kamier integrovaných v okuliaroch, ale tento krát prichádza s niečím novým – na trh sa dostáva kamera Liquid Image Ego HD.

Táto malá je kamera určená pre natáčanie videa počas extrémnych športov a môže sa pýšiť vode odolnosťou alebo dokonca integrovaným rozhraním Wi-Fi, vďaka ktorému si budete môcť užiť aj streamovanie videa v reálnom čase do smartfónov, tabletov alebo počítačov.

Malé rozmery kamery a jednoduché ovládanie pomocou dvojice ovládacích prvkov oceníte pri väčšine outdoorových aktivít.

Full HD, 30 fps

Nová kamera Ego HD si hravo poradí s Full HD videom pri 30 fps a v prípadne ak požaduje vyššiu stránkovaciu frekvenciu, tak vedzte že presne dvojnásobok /60fps/ môžete využiť pri natáčaní v rozlíšení HD. Pre uloženie videa poslúži slot pre microSD karty, ktorý pohltí karty s maximálnou kapacitou 32 GB.

Na trhu od júna za 149 USD

Mini kamera Liquid Image Ego HD by sa mala na trhu objaviť v priebehu júna tohto roku za predpokladanú cenu 149 USD (112,13 €) a dostupná bude v piatich farebných variantoch.

Výrobca sa pritom vyjadril, že ku kamere bude možné dokúpiť rôzne príslušenstvo v podobe držiakov pre jednoduché a bezpečné uchytenie kamery v rôznych polohách a pri rôznych športoch.

Záver

Aj napriek tomu, že kamera neponúka zvýšenú odolnosť, jej cena istotne osloví množstvo nadšencov adrenalínových zážitkov po celom svete, či sa ale dostane na Slovensko, to je ako vždy otázne.


zdroj: http://www.techbox.sk/