GoPro Hero 3

Spoločnosť GoPro dnes predstavila na výstave v San Franciscu novú kameru GoPro HERO3. Kameru  je možné kúpiť v troch verziách – GoPro Hero 3 White, Silver, Black – zatiaľ samozrejme iba v USA. Do Európy sa dostane až koncom roka 2012 a aj to, iba do vybraných regiónov.

2 x výkonnejšia ako predchádzajúci model

Wi-Fi kamera GoPro HERO3 je najpokročilejšia kamera zo všetkých GoPro zariadení. Novinka je o 30% menšia, o 25% ľahšia (73.7 g) a 2x výkonnejšia ako predchádzajúci model.

GoPro HERO3  je vodotesná do 60 m a  je schopná  natáčať v neuveriteľnom rozlíšení  1440p 48fps, 1080p 60 fps  a 720p 120 fps. Nechýba možnosť fotenia s rozlíšením 12Mpx a 30 snímok za sekundu. GoPro HERO3 je najuniverzálnejšia kamera na svete, ktorá je vybavená vstavaným Wi-Fi modulom. Verzia GoPro HERO3: Black Edition dodávaná vrátane Wi-Fi Remote ovládača pre pohodlné ovládanie na diaľku.

GoPro HERO3 dokáže natočiť profesionálne video v kino kvalite s 2x lepším rozlíšením a 2x väčšou frekvenciou snímkou ako predchádzajúci model. Verzia GoPro HERO3: Black Edition prináša zároveň 2x lepšiu výkonnosť pri nízkom osvetlení.

Fotografovanie s novou GoPro kamerou je až  3x lepšie. GoPro HERO3 sa môže teraz pochváliť 12Mpx snímačom a výkonom až 30 snímok za sekundu.

Ostrý obraz aj pod vodou

GoPro HERO3 má znížené skreslenie obrazu pri natáčaní. Špeciálna šošovka  v kombinácii s príslušenstvom prináša možnosť upraviť uhol zorného pola. Pridaním plochého objektívu vodotesného krytu, poskytuje kamera ohromujúcu ostrosť obrazu nad i pod vodou.

Pochopiteľne, že kvalita zvuku je rovnako dôležitá, ako kvalita obrazu. GoPro vývojári kompletne prepracovali GoPro HERO3, aby dokázala  zachytiť jemné, prirodzené zvuky hlasu a hudby, alebo pôsobivé zvuky športu. Rovnako sa zlepšila aj redukcia šumu vetra.

GoPro HERO3 je kompatibilná so všetkým držiakmi  GoPro a staršou generáciou BacPacs ™ príslušenstva. Avšak, GoPro HERO3 kamery majú novú veľkosť a tvar, čo vyžaduje iný typ obalu. Pred kúpou príslušenstva GoPro si nezabudnite skontrolovať kompatibilitu.


Zdroj: http://extremelife.sk/