Horyzonty 2011

Brány festivalu dobrodružných filmov Horyzonty sa tento rok pre návštevníkov otvoria už 10. novembra.

Trojdňový festivalový program bude opäť nabitý zaujímavými hosťami, sprievodnými podujatiami a chýbať nebudú ani obľubené workshopy. Medzi potvrdenými hosťami sa tento rok nachádza horolezec a premožiteľ niekoľkých osemtisícoviek, Ivan Fiala Ten okrem iného porozpráva aj o Nanga Parbate – historicky prvej osemtisícovke, ktorá na svoj vrchol pustila československých horolezcov.

Neodmysliteľnou súčasťou festivalu je aj vaša tvorba, ktorou v podobe vašich filmov a fotiek tvoríte súčasť festivalu. Ako vždy, stačí cestovať, športovať, plniť si sny, zažívať a užívať si a popritom fotiť, točiť, stríhať a posielať nám vaše filmové a foto výtvory. Informácie o súťažiach, poprípade propozície a príhlášky nájdete na stránkach www.horyzonty.sk

Spestrením filmového festivalu budú opäť aj vaše fotografie.

Pohľad na majestátnosť hôr, atmosféru krajiny, život ľudí, radosť z pohybu – to všetko, a oveľa viac, budete môcť zhliadnuť na výstave fotografií zaslaných do súťaže. Zapojiť sa môže každý, stačí zaslať a prihlásiť svoju fotografiu.

Fotografie budú súťažiť v kategóriách:

  • -Krajina / Príroda
  • -Ľudia a svet okolo nás
  • -Športy v prírode

Najlepšie snímky v jednotlivých kategóriách určí odborná porota, ktorá rozhodne aj o cene Grand prix a Špeciálnom uznaní poroty.

Výhercovia cien budú ocenení priamo na festivale.

Fotovýstava všetkých zaslaných súťažných fotografií sa bude konať v priebehu celého festivalu priamo v priestoroch Posádkového klubu.

Uzávierka súťaže je 20. 10. 2011

Fotografie posielajte na adresu:

Festival dobrodružných filmov HoryZonty
Mária Dutková
Radlinského 9
Trenčín 911 05

Tešíme sa na vaše foto úlovky! Radi ich ukážeme aj ostatným!