Kofolonizácia sveta

Rád cestuješ, spoznávaš nové miesta či ľudí a navyše máš rád kofolu? Tak spoj príjemné s užitočným a kofolonizuj svet. Čože, kolonizuj? Nie, predsa KOFOLONIZUJ.

Kofolonizácia je spôsob cestovania, ktorého cieľom je doprava Litrovky Kofoly na jedinečné miesta, kam ešte nikdy nevkročila. Môže to byť najvyššia hora, najhlbšia priepasť, najjužnejší cíp územia, alebo aj málo známy kmeň kanibalov, mongolskí kočovníci, centrála nemenovanej značky colového nápoja… Ak Kofolonizujeme svet, „vyvážame“ Kofolu do sveta ako náš národný nápoj a spolu s ňou i lásku a radosť zo života ako emócie, ktoré si Kofola dala za cieľ v našom svete šíriť. Vďaka kofolonizovaniu sveta môžeme spoznávať nové kraje, zažívať a zdieľať neobyčajné príbehy ľudí, ktorí na danom mieste žijú.

Všetky svoje zážitky, ktoré prežiješ s kofolou na cestách môžeš zdieľať s ostatnými na Kofolonizácia.sk. Je to cestovateľský blog a magazín pre ľudí, ktorí radi objavujú cudzie krajiny, radi stretávajú odlišné kultúry a so zaujatím skúmajú svoje vlastné možnosti. Kofolonizácia.sk nie je ani tak o krajinách, ktoré na svojich cestách uvidíš, ale skôr o ľuďoch, ktorých v tých krajinách stretneš a spoznáš. Takýmto spôsobom chceme mapovať výpravy a neobyčajné príbehy obyčajných ľudí. Chceme spoločne zdieľať postrehy o tom, kde a ako ľudia žijú, aké sú ich zvyklosti, potreby, záľuby a ako fungujú ich svety, do ktorých my podnikáme svoje výpravy.

ZAPOJ SA DO KOFOLONIZÁCIE AJ TY

Kofolonizácia je životný štýl. Zatiaľ čo „dovolenkári“ okupujú populárne destinácie a so svojimi kuframi na kolieskach postupne znovu kolonizujú svet, my však chceme s miestami a spoločenstvami, kam prídeme, skôr splynúť.

“Chceme svet kofolonizovať – zanechať po sebe stopu lásky, spolunáležitosti a radosti zo života… “

Kofolonizuj atraktívne, nedostupné alebo kuriózne miesto. Vezmi Kofolu tam, kde ešte nebola. Rozdeľ sa o ňu s ľuďmi, ktorých stretneš pri cieli svojej cesty. Vlož na web fotky z tvojej spoločnej cesty s Kofolou a daj nám vedieť, čo si na ceste zažil. Staň sa aj ty kofolonizátorom a zaži pocit znovu objavovania všetkých krás sveta…