Prvý mesiac úspešne za nami

„Roky objavovania a predsa celý svet zostáva stále neobjavený!“ , takto som Vás presne pred mesiacom po prvý raz privítal na webe OUTDOORFILMY.SK. Som veľmi rád, že máme prvý mesiac úspešne za sebou, že si web našiel prvých fanúšikov a podporovateľov a že sme, ako sa zdá z vašich reakcií, vykročili správnym smerom.

Čo sa za ten mesiac vlastne udialo?
V prvom rade je to samotné spustenie webu, ktoré je pre mňa osobne, po takmer štvormesačnej príprave,  veľkým úspechom. Nebudem klamať, keď poviem, že som si veľmi želal aby bol tento projekt úspešný, aby sa našlo dostatočné množstvo ľudí, ktorí sa budú na stránky pravidelne vracať a budú sa tešiť na každý nový film.
A keď sme pri filmoch, momentálne ich je našom webe 23, z toho sme od spustenia pridali sedem nových. K nim pribudlo aj spolu s týmto, 14 článkov.
V spolupráci s Ceper Films sme úspešne zorganizovali prvú súťaž o dve DVD s filmom Dotknúť sa Denali, do ktorej sa zapojilo 86 z vás.
Podarilo sa nám nadviazať spoluprácu s niektorými, už zavedenými internetovými médiami zo Slovenska a Čiech. Týmto by som sa chcel všetkým poďakovať za ich podporu a propagáciu a Vám všetkým za návštevy a šírenie dobrého mena.
Ďalším úspechom je aj fakt, že najsledovanejší film Návrat, od Petra Pavlíčka, má viac ako 1100 pozretí, a že návštevnosť webu je v priemere viac ako 300 individuálnych návštev denne.

A na čo sa môžete v budúcnosti tešiť?
Uvedomujeme si, že sme iba na začiatku dlhej cesty, a že máme stále čo zlepšovať. Preto sa už v najbližšej dobe dočkáte niekoľkých zásadných prídavkov.
Jedným z nich bude aj spolupráca s najväčším outdoorovým fórom na Slovensku a v Čechách – OUTDOORFORUM.CZ, s ktorým máme dohodnutú spoluprácu na báze oficiálneho partnerstva. Ďalej to budú video testy outdoorového vybavenia a ďalšie vychytávky, ktoré sú ešte v štádiu riešenia.
Nás portál je a bude hlavne o filmoch, preto sa budeme snažiť prinášať filmové novinky, ktoré nikde inde nenájdete. Každý týždeň máme v pláne pridať jeden slovenský, alebo český film a jeden zahraničný.
Týmto by som Vám všetkým chcel poďakovať za podporu a na záver pridávam malú ochutnávku filmov, ktoré budú už čoskoro online.