REPORT: Foto workshop pre začiatočníkov Malá Fatra 2016

Rozmýšľal som, že napíšem klasický report, zhrnutie toho, ako sme v piatok vybehli na západ slnka do Zázrivej, ako sme sa dohadovali s bačom, či môžeme parkovať na ceste, alebo na lúke, o tom, ako sme dostali pozvanie na guláš a nevyužili ho. Aj o tom, ako sme v srdci slovenských hôr išli radšej na pizzu a domáce pivo. Ako sme sa dobre bavili na tom, že sa nám nebude chcieť o 3:00 vstávať na východ slnka na Osnici a aj o tom, ako sa nám fakt nechcelo a nakoniec sme to skoro všetci dali a boli radi.

CF1C9652

Ako sme videli stádo jeleňov a jediný, kto to nevidel bola Mária, španielska priateľka Riša, lebo zostala spať. Španielka zo Sevilly. Čo fandí Betisu, namiesto FC. Na foto workshope v Terchovej. To len pre poriadok a ľahký závan exotiky.

Alebo o tom, ako sme celú sobotu upravovali fotky a aký je to pekný pocit vidieť, že sa ľudia po prvých ukážkach chytajú a ku koncu už pracujú samostane, alebo ako sme išli do Jánošikových dier fotiť vodu, keď nám počasie neprialo a večer spoločne, s dvoma litrami „tekutého paliva“ v batohu, aby nám zima nebola, na novú vyhliadku nad Terchovou.

Ale nič z toho nenapíšem, radšej si pozrite fotky, tie vydajú za viac ako tisíc slov.

Ponuka foto workshopov

Ak vás fotky zaujmú a chceli by ste sa tiež stráviť príjemný víkend na horách a popri tom sa ešte aj niečo naučiť, sledujte ponuku našich ďalších workshopov  www.outdoorfilmy.sk/workshopy