SÚŤAŽ: Vyhraj knihu Pavla Fabiana o fiktívnej himalájskej výprave

Vďaka dlhoročnej spolupráci s Pavlom Fabianom, sa nám podarilo pripraviť exkluzívnu súťaž o dve najnovšie knižky z jeho pera. Kniha “Muž, ktorý padol do trhliny, ale nie na hlavu” vychádza vo vydavateľstve Ikar a dej knihy sa odohráva v horách: hrdina knižky je členom fiktívnej čs. horolezeckej expedície v roku 1972 a po páde do trhliny sa stane nezvestným, ale nie mŕtvym. Zabudne, kým bol, v novom živote sa však nestratí. Následky úrazu spôsobia, že jeho myseľ nadobudne nezvyčajnú schopnosť. Zároveň záhadne dokáže pomáhať zvieratám, čo ho neraz vytrhne z najhoršieho. V tomto príbehu sa neuveriteľné stáva skutkom. Neznámy Slovák hýbe svetom.

Kto je Pavol Fabian?

Zverolekár, spisovateľ, cestovateľ. Vydal osem kníh, je autorom poviedok, fejtónov a cestopisných reportáží. V roku 2009 uskutočnil československý prvovýstup na najsevernejšiu aktívnu sopku Beerenberg na ostrove Jan Mayen v Arktíde. O expedícii nakrútil film, ktorý si môžete pozrieť na našom webe  Jan Mayen (náš?) ostrov

pavol-fabian-sutaz

Trvanie súťaže

Súťaž trvá do 18.12.2016, víťazmi sa stanú dvaja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na otázku a budú náhodne vylosovaní.

Gratulujeme víťazom

Správna odpoveď bola – meno Ivan Kelfy je zložené z mien – Ivan Gálfy a František Kele. V hre boli dve knižky a náhodný žreb rozhodol, že poputujú k:

  1. Michal G.
  2. Jozef M.

Obom chalanom išli maily, ostatným čo nevyhrali želáme radostné Vianoce. Horám zdar!