Tonal Q Tee

Outdoorový e-shop CROWINA.SK si pre svojich zákazníkov pripravil ďalšie video predstavenie svojho produktu. Tento raz si po úvodnom predstavení turistických topánok Haglöfs Vertigo Q GT, predstavíme funkčné outdoorové tričko Tonal Q Tee.

Jedná sa o univerzálne tričko, s krátkym rukávom, vhodné najmä na letné využitie. Dôvodov prečo toto tričko, aj napriek vyššej cene, uprednostniť pri kúpe pred ostatnými konkurenčnými modelmi je hneď niekoľko.

To je smrad, že by jeden pad…

Všetci určite ocenia technológiu Polygiene, ktorá sa zameriava na potlačenie rastu baktérií vytvárajúcich nepríjemný zápach. Že to nie sú iba slová a prázdne sľuby, na ktoré sme v našich zemepisných šírkach zvyknutí, nasvedčujú aj pochvalné testy a ocenenia renomovaných outdoorových magazínov, ktoré ako hlavnú výhodu uvádzajú, že sa tričko nemusí tak často prať, čo tiež šetrí energiu a umožňuje dlhšiu životnosť odevu. Túto vlastnosť oceníte hlavne pri viac dňových letných túrach…

Na dotyk ako bavlna…

Bavlna sa stala celosvetovo obľúbenou a známou najmä vďaka svojim výborným vlastnostiam. Už starý Indovia si zhotovovali bavlnené odevy, lebo vedeli, že sú na telo príjemné. Herodotos bavlnu popisuje takto: „a rastú tam stromy, ktorých plodom je vlna, ktorá prekonáva svojou nádherou a kvalitou ovčiu vlnu. Indovia si robia svoje šaty z tejto stromovej vlny“.

Nie, nebojte sa, žiadna „stromová vlna“ pri funkčnom oblečení nehrozí, ale hoci je Tonal Q Tee zo 100% recyklovaného polyesteru, na dotyk je veľmi podobné bavlne.

 

Ďalej už prezrádzať nebudem, pozrite si video a prípadne si tričko kúpte TU