5 dôvodov, prečo si kúpiť turistický batoh vo vojenskom obchode

Na trhu máte k dispozícii mnoho predajcov turistických ruksakov. Ak však hľadáte nenápadný a spoľahlivý kus, ktorý sa hodí aj do tých najdivokejších podmienok, zamierte rovno do vojenského obchodu. Poradíme vám 5 príčin, prečo sa neoplatí chodiť po batoh do bežných športových obchodov.

Maskáčový vzor vás ukryje všade

Nenápadné vzory oceníte najmä na výcvikoch a taktických hrách. Maskáčový turistický batoh perfektne zapadne do prírodného prostredia.

Okrem vhodného vzoru ponúka ruksak z vojenského obchodu aj radu ďalších pozitív, ktoré oceníte pri pobyte v drsných podmienkach. Na ich výrobu sa používajú materiály, ako napr. Cordura. Ide o nepremokavú textilu, ktorá je známa svojou odolnosťou voči roztrhnutiu a oderu. Nemusíte teda so svojou batožinou zaobchádzať ako v rukavičkách.

army5

Buďte flexibilní so systémom Molle

Systém Molle pozostáva zo špeciálnych popruhov. Vďaka nemu budete môcť na svoj turistický ruksak upevniť rôzne ďalšie vybavenie. Potrebujete mať pri sebe puzdro na nôž alebo vysielačku? Jednoducho ho pripnete prostredníctvom pásikov.

Molle systém je obľúbený nielen vo vojenských obchodoch, ale veľkej popularite sa teší aj u ozbrojených zložiek.

Koľko vreciek je skutočne dosť?

Poznáte to, potrebujete si so sebou zbaliť veľa vecí. Bežný ruksak má zvyčajne jedno veľké hlavné vrecko. Keď do neho dáte celú svoju batožinu, vznikne obrovský neporiadok.

V sortimente turistických batohov od vojenského obchodu nájdete aj kusy, ktoré sú vybavené väčším množstvom vreciek. Obsahujú okrem veľkých bočných priečinkov aj prídavné vrecká na záklopke. Hlavný priečinok obsahuje aj vrecko na notebook alebo poznámky.

army3

Môžete sa spoľahnúť na hliníkové výstuhy

Vrchná časť turistických batohov býva vybavená hliníkovým popruhom. Zvyšuje pevnosť batohu aj v tých najdrsnejších podmienkach.

Vyberajte si z pohodlia domova

Veľkou výhodou nákupu z vojenského obchodu je ich online dostupnosť. Mnohé predávajú prostredníctvom premyslených e-shopov. Jednoducho si nastavíte produktový filter a za okamžik vyberiete.

Hľadáte extrémne odolnú batožinu? Dajte prednosť turistickému batohu priamo z vojenského obchodu. Objednajte si zo sortimentu ARMY MARKETU a my vám dovezieme objednávku priamo domov.