Dotknúť sa Denali + info o podpore

Film Dotknúť sa Denali, ktorý je súčasťou filmového projektu Ceper films o najvyšších horách sveta je po štyroch mesiacoch intenzívnej práce hotový a aj prihlásený na niektoré známe filmové festivaly s horskou tematikou.

DVD s uvedeným filmom bude vydané  v priebehu apríla, mája 2011 – týmto sa obraciame na všetkých tých, ktorí chcú podporiť tvorbu našich filmov so zaujímavou, vo svete už zaužívanou metódou financovania podobných projektov. 

Ako to funguje?
Ak máte chuť podporiť distribúciu tohto filmu, stačí keď si ho zakúpite ešte pred samotným vydaním DVD. Jediné čo musíte urobiť, aby ste sa stali spoluproducentom filmu Dotknúť sa Denali je
◘ veriť nám a
◘ predkúpiť si DVD už teraz, teda mesiac pred tým ako ho skutočne dostanete

Čo treba urobiť?
Stačí zaslať  7 EUR /v pôvodnej sume neboli dostatočne zohľadnené náklady na poštovné/ na číslo účtu 0330693022/0900 a do správy pre príjímateľa uviesť vaše meno, priezvisko a adresu, na ktorú vám film v máji zašleme. V tejto cene je aj poštovné.

Exkluzivita, exkluzivita a ešte raz exkluzivita…
Možnosť stať sa partnerom a podporovateľom nového horského filmu sa nenaskytne každý deň. Ak jedným dychom dodáme, že vaše meno bude uvedené v záverečných titulkách filmu medzi tými, ktorí tento filmový projekt finančne podporili, nie je nad čím rozmýšľať.

Sponzoring a partnerstvá?
Okrem toho poskytujeme priestor aj pre tých, ktorí by mali záujem tento film finančne podporiť vyššou sumou.
Okamžite sa tak stávajú partnermi a ich logo bude uvedené vo filme
Doteraz tento film finančne podporili a partnermi sa stali:

hlavný partner:
ROKOSPORT

partneri:
RECAR
FINANČNÉ CENTRUM

Ďakujeme
outdoorfilmy.sk + Rasťo Hatiar