Objednaj si foto kalendár OutdoorFilmy.sk 2021 – SLOBODA HÔR

S jeseňou prichádza čas na tradičnú objednávku nástenného kalendára nášho webu, aby ste sa počas celého roka cítili aj v práci a doma, rovnako príjemne, ako na horách.

Kalendár je samozrejme inšpirovaný horami a obsahuje výber fotiek od autorov ako je – špičkový poľský fotograf Karol Nienartowicz, zastúpenie z Čiech Petr Lukeš a Petr Pavlíček a samozrejme zo Slovenska – Peter Kováč, Jozef Sádecký, Juraj LukášMarek Loduha, Marián Kuric, Roman Ripka, Juraj Sýkora, Ľuboš Čerešňák a Stanislav Szilagyi.

mock-up

Na čo sa teda môžete tešiť?

Opäť sa jedná o výber toho najlepšieho, čo sa v roku 2020 okolo nášho webu odfotilo. Pri každej fotke je uvedené miesto, kde vznikla. Jednoducho – pozrieť sa na kalendár a chcieť vypadnúť von! To je heslo, ktorým sa riadime. 

Kalendár je tlačený na 200g papier, má rozmer A3 /297 x 420 mm/ a čiernu špirálu. 

nahlad_vsetky_fotky

Dodanie a cena

Kalendár si môžete objednať najneskôr do 31.11.2020, od stredy 9.12.2020 budeme kalendáre postupne odosielať, aby ste ich mali na Vianoce doma. Cena za kalendár je už sedem rokov stále rovnaká a to 9,90 € + poštovné a balné 2,60 €. Spolu teda za jeden kus kalendára zaplatíte 12,50 €. Za dva kusy to bude 22 €, za tri potom 32 €. 

Posielame aj do Čiech

Podobne ako aj minulý rok, aj teraz nie je problém poslať kalendár do Čiech. Cena 1ks spolu s poštovným je 348 Kč, za 2ks 692 Kč. a za tri kusy 929 Kč.

PREDOBJEDNÁVKY BOLI UKONČENÉ, V PRÍPADE ZÁUJMU O KALENDÁR PÍŠ E-MAIL NA info@outdoorfilmy.sk