Objednaj si foto kalendár OutdoorFilmy.sk 2022 – HORY V NÁS

S pokročilou jeseňou je tu čas na tradičnú objednávku nástenného kalendára nášho webu – nech sa aj v práci a doma, cítite rovnako príjemne, ako na horách.

Kalendár obsahuje výber fotiek od najlepších fotografov na našej scéne – špičkový poľský fotograf Karol Nienartowicz, zastúpenie z Čiech Petr Lukeš a samozrejme zo Slovenska – Peter Kováč, Jozef Sádecký, Juraj LukášMarek Loduha, Marián Kuric, Roman Ripka, Vladimír Šur, Radoslav Černický a Stanislav Szilagyi.

mock-up2

Na čo sa teda môžete tešiť?

Opäť sa jedná o výber toho najlepšieho, čo sa v roku 2021 okolo nášho webu odfotilo. Pri každej fotke je uvedené miesto, kde vznikla. Jednoducho – pozrieť sa na kalendár a chcieť vypadnúť von! To je heslo, ktorým sa riadime. 

Kalendár je tlačený na 200g papier, má rozmer A3 /297 x 420 mm/ a čiernu špirálu. 

nahlad_vsetky_fotky

Dodanie a cena

Kalendár si môžete objednať najneskôr do 30.11.2021, od pondelku 6.12.2021 budeme kalendáre postupne odosielať, aby ste ich mali na Vianoce doma. Cenu za kalendára sme boli nútení, vďaka extrémne stúpajúcej cene papiera po ôsmych rokoch navýšili o jedno euro. Nová cena teda je 10,90 € + poštovné a balné v závislosti od zvoleného druhu dopravy. Spolu teda za jeden kus kalendára zaplatíte od 13,40 €. Za dva kusy to bude 24 €, za tri potom 35 €. 

Posielame aj do Čiech

Podobne ako aj minulý rok, aj teraz nie je problém poslať kalendár do Čiech. Cena 1ks spolu s poštovným je 379 Kč, za 2ks 659 Kč. a za tri kusy 939 Kč.

kalendar-banner