Objednaj si foto kalendár OutdoorFilmy.sk 2023 – TAJOMSTVÁ HÔR

Obľúbený nástenný fotokalendár nášho webu tu bude s vami aj v roku 2023 – nech sa aj v práci a doma, cítite rovnako príjemne, ako na horách.

Každý mesiac vás čaká jedinečná fotka, nielen zo Slovenska, ale aj z Álp, od najlepších fotografov na našej scéne. Aj tento rok prispel do kalendára špičkový poľský fotograf Karol Nienartowicz, Čechy zastupuje Petr Lukeš a Slovensko kamaráti Peter Kováč, Jozef Sádecký, Juraj LukášMarek Loduha, Marián Kuric, Roman Ripka, Radoslav Černický, Ľuboš Čerešňák a Stanislav Szilagyi. O fotku na titulku sa tento tento rok postaral Robo Kučák, ktorý zachytil jedinečnú momentku kamzíka.

mock-up

Na čo sa teda môžete tešiť?

V kalendári vás čaká 12 jedinečných fotiek, pričom pri každej fotke je uvedené miesto, kde vznikla. Jednoducho – pozrieť sa na kalendár a chcieť vypadnúť von! To je heslo, ktorým sa riadime.  Kalendár je tlačený na 200 gramovom, luxusnom papieri, má rozmer A3 /297 x 420 mm/ a čiernu špirálu. Aj toto robí z tohto kalendára ideálny darček nielen na Vianoce!

nahlad_vsetky_fotky

Dodanie a cena

Kalendár si môžete objednať až do vypredania zásob. Od pondelka 12.12.2022 budeme kalendáre postupne odosielať, aby ste ich mali na Vianoce doma. Cenu za kalendára sme boli nútení, vďaka extrémne stúpajúcej cene papiera navýšiť. Nová cena teda je 11,90 € + poštovné a balné v závislosti od zvoleného druhu dopravy.

Posielame aj do Čiech

Podobne ako aj minulý rok, aj teraz nie je problém poslať kalendár do Čiech – avšak iba cez Zásielkovňu/Packetu. Cena za 1ks kalendára je 290 Kč, za 2ks 580 Kč. a za tri kusy 870 Kč.

kalendar-banner