OUTDOORFILMY PEXESO s originálnymi ilustráciami pre malých aj veľkých horalov

Už máš darčeky nakúpené? Možno sme práve vyriešili tvoj problém. Dlho sme si lámali hlavu, čo pripraviť pred Vianocami, aby to nebolo otrepané a potešilo malých, aj veľkých horalov. Respektíve, aby sme si my veľkí zaspomínali na detstvo a mladší aby, aj formou hry, objavili v horách to čaro, ktoré v nich vidíme my. A tak sme dostali nápad na origoš OUTDOOROVÉ PEXESO!!! 

_JLK0117-Edit

Dizajn a príbeh

Ceruzky sa ujala naša talentovaná kamarátka Qtinca, ktorá myslím, že veľmi podarene pretvorila predstavy na realitu. Pexeso je ručne kreslené, tlačené na kvalitný a odolný 300g papier a skladá sa z 25 motívov. Rozpráva príbehy piatich zvieracích kamarátov, čo majú radi hory a tešia sa z každej chvíle strávenej v nich. Päť kamarátov – jedna spoločná vášeň!

_JLK0142

_JLK0151

Zoberte ho vyvetrať von, tam kam patrí – medzi Dunaj a Tatry. Alebo ešte ďalej. Pod stan, na chatu, k moru. To je úplne jedno, hlavne sa zabavte a potrápte trochu mozgové závity. Veď názov PEXESO je česká skratka vytvorená zo súslovia PEKELNĚ SE SOUSTŘEĎ!

Cena a dodanie

Každé pexeso je bezpečne uložené v praktickej papierovej krabičke, aby sa vám neroztratilo kade tade. Za cenu 7,90 € za kus + poštovné a balné v závislosti od zvoleného druhu dopravy. Spolu teda za jeden kus zaplatíš od 9,40 €, za dva kusy potom 17,50 € a za tri 25,00 €. Nečakajte do poslednej chvíle, počet kusov je limitovaný!!! 

_JLK0121

15592163_10207943875614890_771223244_n

→ balenie obsahuje 25 dvojíc pexesa
→ kartičky /6×6 cm/ sú obojstranne laminované, čo zabezpečí ich dlhú výdrž
→ netreba nič vystrihovať – môžete sa rovno pustiť do hry

Pexeso v prípade záujmu pošleme aj do Čiech cez Zásielkovňu /Packetu/

pexeso_banner

PS: Katka zobrala pexeso vyvetrať na Téryho chatu, kde, podľa jej slov, zaujali dokonca aj „chlapcov“ (chlapov) z horskej…

tch