Pilotom sa dnes môže stať každý…na svetovej súťaži v lietaní s papierovými lietadielkami určite

Skladať a hádzať lietadielka vie každý. Myslíš si však, že to nikto nedokáže lepšie ako ty? Na Slovensko totiž po siedmich rokoch opäť prichádza Red Bull Paper Wings. Celosvetová súťaž v lietaní s papierovými lietadielkami.

Zapoj sa v apríli do jednej zo slovenských kvalifikácií Red Bull Paper Wings a predveď svoje zručnosti! Banská Bystrica, Žilina a Bratislava sú tri slovenské mestá, v ktorých sa ktokoľvek môže zúčastniť kvalifikačného kola týchto Majstrovstiev sveta v hádzaní papierových lietadielok. Tí najlepší poputujú najskôr na československé finále, odkiaľ majú šancu sa prebojovať až na celosvetový šampionát v rakúskom Hangári 7 v Salzburgu.

lietadlo

V akých kategóriách môžeš súťažiť?

NAJDLHŠÍ LET – predveď svoje zručnosť a hoď lietadielko zložené z A-štvorky čo najďalej. 

NAJDLHŠÍ ČAS VO VZDUCHU – poskladaj lietadielko, ktoré nie je najkrajšie ani najrýchlejšie, ale letí k zemi čo najpomalšie.

VZDUŠNÁ AKROBACIA – ide hlavne o tvoju kreativitu. Natoč minútovú šou pre divákov, zaves ju na Instagram a označ @redbull a #redbullpaperwings. A hlavne – nezabudni na označenie lokality! Ľudia budú voliť online a traja najlepší sa dostanú na národné finále.

1336283387685-1380827349_news
/Sebastian Marko/Red Bull Content Pool/

Buď frajer – nauč sa skladať nové lietadielka

Stiahni si Red Bull Paper Wings AR aplikáciu a posuň svoje lietadielkové skills na nový level. Nauč sa skladať nové lietadielka, kontroluj svoje výsledky, súťaž cez AR hru a získaj globálnu výhru Red Bull Air Race Weekend Experience.

AP-1YUFQ7UR11W11_news
/Stijn de Winter / Red Bull Content Pool/