4SEASONZ – MTB workshop

Nebaví ťa už sedieť doma? Hľadáš dobrodružstvo a adrenalín? Túžiš po nových zážitkoch? Chceš stretnúť rovnakých bláznov ako si ty sám? Tak neváhaj a vyber si z našej ponuky WORKSHOPOV ešte dnes, lebo počet miest je obmedzený.

Ako potrál OutdoorFilmy.sk chceme rozširovať naše pole pôsobnosti a preto sme sa pre tvoju maximálnu spokojnosť a plnosť zážitkov spojili s tými najlepšími, ktorí ťa “zasvätia” do tajov outdoorových aktivít, ako sú MTB, splav riek, lezenie a turistika.

Prvý workshop už na konci marca
Historicky prvý workshop sa uskutoční už od 23.marca, v oblasti Sitna. Bude sa jednať o MTB /mountain bike/ workshop s názvom 4SEASONZ. Ako už samotný názov napovedá, ide o sériu štyroch exkluzívnych workshopov pre náročných. Každý bude v iné ročné obdobie a každý bude jedinečný. Jedno však majú spoločné – všetky Vás prevedú tými najväčšími chuťovkami horskej cyklistiky na Slovensku.

Klokan v akcii na Kanároch

Pavel “Klokan” Chrenčík
Ako inštruktor bude na MTB workshopoch pôsobiť Pavel”Klokan” Chrenčík, biker telom aj dušou, človek, ktorý spolupracuje s najlepšími mountainbikovými časopismi v Čechách a na Slovensku / VELO a CYKLOMAG /.

Má skúsenosti s jazdením trailov v USA, Maroku, Turecku, Gran Canarii, Švajčiarsku, Tenerife, Španielsku, Grécku, Taliansku, na Ukrajine, Balkáne a pod.

Klokan je dokonca aj filmárom a na našom webe si môžete pozrieť hneď štyri jeho filmy:
Vytriezvenie do reality /traily v USA/
Správna voľba /Maroko, Španielsko a Taliansko/
Všade dobre, doma najlepšie /Kurdistan a Turecko/
Švajčiarsky d'Ementál /Švajčiarsko/

Prihlasovanie spustené
Ak Vás ponuka zaujala, nie je nič jednoduchšie – stačí vyplniť prihlášku a ideteeeee!

Otázky?
V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom workshopu, stačí napísať, odpovieme fakt ASAP.

Nezabudni!
Aj tvoj nápad na workshop môže byť zrealizovaný. Neváhaj a daj nám vedieť, kam by si chcel ísť a čo by si chcel podniknúť. Fantázií sa medze nekladú.

SEE YA 23.3. na SITNE a tí, čo sa na WORKSHOP nedostanú, tešte sa na masívny report…


Všetko potrebné ohľadom workshopu nájdete TU