Diskusné fórum spustené

Tak a je to tu. Dnes, 24.júna 2011 oficiálne spúšťame diskusné fórum a plníme tak požiadavky mnohých z Vás, ktorí si fórum veľmi želali. Toto fórum spúšťame v spolupráci s najväčším Česko-Slovenským outdoorovým fórom OUTDOORFORUM.CZ

Preto by som chcel v úvode poďakovať Vojtovi za pomoc a realizáciu.

 

Najväčšie a najlepšie…

Myslím, že mnohí z Vás o Outdoorforum.cz už počuli, ale pre tých ktorí nepočuli – jedná sa o diskusné fórum, ktoré nemá v Čechách ani na Slovensku obdoby.

Ak zháňate užitočné informácie o cestovateľských destináciách, potrebujete poradiť pri nákupe vybavenia, alebo Vás trápi nejaká iná záležitosť zo sveta outdooru, ste na tom správnom mieste.

Viac ako 6tisíc členov, Vám ochotne poradí vo viac ako 10tisíc témach. Samozrejmosťou je vyhľadávanie medzi jednotlivými príspevkami. Práve preto som veľmi rád, že sa do takejto luxusnej spoločnosti dostali aj OUTDOORFILMY.SK

 

Čo vlastne v novom fóre nájdete?

V prvom rade je to „pokec“ o outdoorových filmoch. Či už tých, ktoré sú na našom webe, alebo iných, napríklad festivalových hitoch. Tak isto sem môžete pridávať tipy na dobré filmy, na filmy, ktoré by ste chceli vidieť a podobne.

Niektoré komentáre pod filmami sa týkajú aj kamerovej techniky. Preto sa druhá sekcia fóra bude zaoberať práve filmovou technikou. Okrem tejto technickej sekcie sme pripravili aj samostatnú sekciu, kde môžete diskutovať o všetkom čo sa týka úpravy videa.

V neposlednom rade sme mysleli aj na organizátorov zaujímavých akcií, ktorý môžu takto svoje pripravované akcie prezentovať na verejnosti.

Poslednou sekciou je „Ostatné“ kde bude prebiehať voľná diskusia.

 

Je takéto fórum postačujúce?

Kategórií na diskutovanie je síce menej ako v klasickom fóre, my však veríme, že spojenie sa so silným partnerom prinesie úspech nielen nám, ale aj partnerskej strane.

Napriek tomu by sme radi poznali Váš názor, či je takéto fórum dostačujúce, alebo by ste chceli fórum, ktoré by bolo priamo na webe OUTDOORFILMY.SK a bolo by obsiahlejšie?

Máme na mysli sekcie ako cestovanie, Vaše videá v príprave, scenáre a námety k filmom, filmová hudba, bazár, tipy&triky atď..

Svoj názor môžete vyjadriť v ankete nižšie. Vopred dík.