FILMÁRSKY WORKSHOP 2013

Po veľmi úspešnom foto workshope, kde sa stretla zaujímavá a nadšená partia ľudí, sme sa rozhodli spraviť aj workshop pre ľudí so záľubou vo filmovaní.

Kurz je určený predovšetkým pre začínajúcich amatérskych filmárov, kameramanov, strihačov, ale aj tých, ktorí nie sú úplnými nováčikmi a chcú sa naučiť, ako aj amatérskemu dielu dodať ten správny nádych a prvky profesionalizmu tak, aby diváka zaujal. To všetko pod vedením skúseného outdoorového filmára – Rasťa Hatiara,  v atraktívnom prostredí Belianskych Tatier.

Základom – ako to u našich workshopov býva dobrým zvykom, nebudú teoretické omáčky, ktoré si každý môže nájsť v knihách či nete, ale prax. A kto vás môže lepšie zasvätiť do tajov filmovania v prírode ako človek, ktorý sa špecializuje na outdoorové filmy.

Spoločne s Rasťom si pri pive pripravíme krátky scenár, ktorý sa v sobotu – počas výstupu na niektorý z končiarov Belianskych Tatier – pokúsime spoločnými silami natočiť.

Čo sa naučíme?

Vďaka nášmu filmárskemu workshopu, ktorý sa uskutoční v prekrásnom prostredí Veľkej LomniceBelianskych Tatrách, v termíne 7.6. – 9.6.2013, si prejdeme základy strihovej skladby, kamerovej kompozície, kompozície zlatého rezu a mnoho iných jednoduchých pravidiel, ktorých spojením a dodržaním vznikne zaujímavé dielo. 

Každý účastník si bude môcť vyskúšať prácu s profi technikou ako je kamerový žeriav, slider alebo steadicam, ale rovnake sa mu dostane individuálneho prístupu, aby sa čo najlepšie naučil ovládať svoje vybavenie.

Počet miest je obmedzený

Presný program workshopu a prihlášku nájdete TU  – a nečakajte dlho, počet miest je obmedzený.