PB downhill cup

PB DownHill Cup je seriál troch pretekov konajúcich sa v blízkosti Považskej Bystrice. Pre jazdcov je prichystaných 5 kategórií a to: žiaci, juniori, ženy a muži. Tieto kategórie sú určené pre hobby jazdcov ktorý si chcú skúsiť zmerať sily s ostatnými ridermi.

Kategória PROFI je určená pre tých najlepších strelcov, ktorý na pretekoch nie sú žiadni nováčikovia a zúčastňujú sa zjazdových podujatí pravidelne a dosahujú v nich dobré výsledky.

Na víťazov čaká množstvo vecných cien, ale nie len víťazi sú tí, ktorí si domov odnesú ceny. Pre všetkých jazdcov je pripravená bohatá tombola, v ktorej môže vyhrať úplne každý. Dve lokality PB Cupu sú v tesnej blízkosti mesta Považská Bystrica – týmto chceme pritiahnuť početnú divácku kulisu a zachovať pritom lesný charakter tratí. Tretia lokalita je úplne nová trať v Ráztoke, na ktorej sa pôjde aj Moravsko – Slovenský DH Cup.

Preteky pre každého

Všetky náročné úseky majú obchádzky, takže trať zíde naozaj úplne každý. Trate sú navrhované jazdcami Matejom Mackovičom, Rasťom Baránkom, Paľom Zlatošom a Lukášom Ďurdíkom.

PB DownHill Cup je príležitosť ako zažiť super víkend, dobre si zajazdiť a byť s fajn ľuďmi a možno si domov odniesť aj nejakú tú cenu.


viac info o celej akcií nájdete na https://www.facebook.com/PBDownHillCup