Pobrežná stráž Aljaška

Tretia séria úspešného seriálu ponúka opäť nebezpečné, záchranné a pátracie akcie na jednom z najdrsnejších miest Ameriky, v nehostinných podmienkach Aljašky. Akcie sú zachytené od začiatku do konca, od tiesňového volania až po všetky prípravy a akciu samotnú. Pozorujte záchranárov priamo pri práci vďaka kamerám umiestneným zvonka i vo vnútri vrtuľníkov či lodí, ktoré ich zaznamenávajú pri letoch, ponoroch aj plávaní s cieľom zachrániť osoby v núdzi. Dokument ponúka drsnú realitu bez prikrášlenia a vy sa nebudete od týchto sprostredkovaných zážitkoch vedieť pohnúť. Len veľmi málo ľudí malo doposiaľ možnosť vidieť, v detailoch a autenticky, prácu skutočných záchranárskych profesionáloch a pochopiť, ako veľmi náročné povolanie vykonávajú.

Dokument je unikátny aj v tom, že prináša obraz tvrdo pracujúcich záchranárov a viac svetla do celého príbehu prinášajú aj rozhovory s jednotlivými postavami, spolupracovníkmi alebo rodinnými príslušníkmi, ktorí porovnávajú a komentujú všetky akcie a emócie, ktoré dokument zobrazuje.

Akčný seriál zo sveta záchranárov môžete sledovať v premiére od 12. februára do 7. mája, každú stredu o 21:00 iba na VIASAT EXPLORER.