Veľký test športových kamier

Prednedávnom predstavil najznámejší výrobca športových kamier – GoPro – posledný prírastok do rodiny – GoPro Hero 3 +. Jedná sa o vylepšenú verziu modelu s označením 3, ktorý sa na trh dostal pred viac ako rokom. Odvtedy, ale pretieklo veľa vody korytom Váhu, do hry sa zapojili aj ďalší výrobcovia, napr. japonský gigant Sony. Nikto nechce zostať pozadu, všetci sa snažia pomyselnému kráľovi GoPro podkúriť a odhryznúť aspoň kúsok zo stále sa zväčšujúceho koláča spotrebiteľov.

Ak máš aj ty podobný problém, ako som mal ja, že sa stále nevieš rozhodnúť, či si kúpiť GoPro alebo risknúť menej známu kameru, pokojne čítaj ďalej, toto ťa bude zaujímať. Lebo vieš ako – reči sa hovoria a chleba sa je…

Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ

Webový sprievodca svetom techniky, webmag GIZMODO, pred časom spravil veľký porovnávací test štyroch športových kamier. Do testu sa dostali kamery GoPro 3 Black Edition, Drift Ghost, Sony Action CamCountour+2.

Tieto boli testované v rôznych situáciách a denných dobách, aby z nich vyšiel jeden víťaz. Test je síce trochu starší, teda vlastne má viac ako rok, čo vo svete techniky znamená veľa, mne však s výberom kamery pomohol. Tak dúfam, že bude užitočný aj pre teba.

Žiadne prekvapenie sa nekonalo

Nečakaj nič svetoborné, žiadne prekvapenie sa nekonalo. Tým by bol skôr iný výsledok ako ten, ktorý sa zrodil. Samozrejme, každý test je viac menej názorom pár jednotlivcov. Ak ťa zaujímaju kompletné výsledky, navštív stránku GIZMODO http://gizmodo.com/5965732/the-best-action-camera