POZVÁNKA: Horský beh vrcholom Sidorova

Už máš premyslené, čo plánuješ robiť v prvý septembrový deň? Že nie? Adam Sport ti napovie. Vybrali sme pre teba jeden z najkrajších horských trailov na Liptove v okolí Ružomberka. Vybrať si môžeš z dvoch zaujímavých tratí: Trasa A (Hlavná) Dĺžka: 12 km, Prevýšenie 700 m a Trasa B (Hobby) Dĺžka: 5 km, Prevýšenie 140 m

Už od samého začiatku čaká na každého účastníka tiahle stúpanie smerom na Malinô Brdo cez Vlkolínske lúky a vyvrcholím s maximálnym stúpaním na vrch Sidorova.

sidorovo

Od vrchu Sidorova si už väčšina z nás bude zvyšok horského trailu vychutnávať po mäkkých chodníkoch vedených celým hrebeňom Sidorova až na Kalváriu nad Ružomberkom. Drvivá väčšina trate je vedená po lesnej ceste a turistických chodníkoch v Národnom parku Veľká Fatra.

Z vrchu Sidorova je výnimočný pohľad na pamiatkovú rezerváciu ľudovej architektúry zapísanej do Zoznamu Svetového dedičstva UNESCO – Vlkolínec.

Na vrchu Veľkej skaly si v rámci povinnosti pretekára, a sebe na pamiatku (telefón bude povinnou výbavou), budete musieť vyhotoviť “selfie fotku” so záberom na vrch Malinô Brdo. Najatraktívnejšia, najzaujímavejšia a najlepšia selfie fotka získa špeciálnu cenu od sponzorov pretekov AdamSport, Malinô Brdo ski&bike family park!

sidorovo_beh

Finančné odmeny sa šplhajú do výšky až 600 €!

Navyše – zaregistruj sa už teraz a štartovné máš lacnejšie.

Miesto: Fitness California Ružomberok

Kedy: 01.09.2017 Registrácia: 08:00 – 09:30

Štart: 10:00

Štartovné: registrácia online do 30.08.2017: 7€, na mieste: 10€

Povrch: lesná cesta, turistický chodník

Prihlášky: elektronicky na www.casomierapt.sk resp. v deň pretekov 

Viac informácii nájdeš tu: https://www.adamsport.eu/horsky-beh-vrcholom-sidorova/

FB_beh_vrcholom_sidorova